Woonpeiler logo
Op welke locatie zijn uw pijlen gericht
header woonpeiler

maak een vliegende start met uw woningbouwproject

www.woonpeiler.nl
Ieder woningbouwproject valt of staat bij de interesse van toekomstige bewoners. Wie willen er wonen, waarom en hoe? Om vraag en aanbod zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen, moeten dikwijls hoge kosten worden gemaakt. Elba-Rec lanceert om die reden dé online woonbarometer van Nederland:www.woonpeiler.nl. Een uniform platform waarmee u als ontwikkelende partij eenvoudig en snel de haalbaarheid van uw (transformatie)project of locatie kunt toetsen. Oftewel, zonder afbreukrisico ontwikkelen voor een reële vraag! Op welke locatie zijn uw pijlen gericht?

Hoe het werkt
Heeft u voor een locatie of transformatieproject al een woonidee, of juist helemaal niet? Geen probleem! In overleg wordt een beknopte woonenquête op maat ontwikkeld. Na akkoord plaatsen wij deze woonenquête onder vermelding van uw locatie op www.woonpeiler.nl. Zodra uw locatie vermeld is op de site kunnen uniforme promotiemiddelen worden ingezet om de juiste doelgroep(en) op de hoogte te brengen. Hierdoor kan desgewenst ook gericht een database met geïnteresseerden worden aangeschreven. Op deze manier kan uw locatie of transformatieproject 'anoniem' worden getoetst aan de wensen van de markt.

Wat levert het op?
Een unieke databestand met gegevens van geïnteresseerden en hun woonwensen gericht op uw project. Kortom, haalbaarheid. Uiteraard is het in overleg mogelijk om specifiek aanvullende vragen te stellen aan de geïnteresseerden. U ontvangt dan meer kennis van potentiële kopers, zodat u het project nog beter kunt laten aansluiten bij de wensen van de markt en de verkoopkansen worden vergroot! Door een combinatie van de juiste vragen, voor een gerichte doelgroep met passende uniforme promotie, zorgt www.woonpeiler.nl voor resultaat.

enquete button
promotie button
kosten button

 

getekende lijn

 

Meer informatie of direct aan de slag?
Wilt u nog meer informatie of direct aan de slag met een van uw projecten?
Neem dan contact op met Arjan Ankerman, telefoon 033 8700 100 of a.ankerman@elba-rec.nl.

woonpeiler is een initiatief van:

Elba-Rec Logo